RSS Feed | Jozefschool https://www.jozefndb.nl/ RSS Feed voor de website: https://www.jozefndb.nl/ Welke middelbare school kies jij? https://www.jozefndb.nl//rss-feed-berichten/welke-middelbare-school-kies-jij https://www.jozefndb.nl//rss-feed-berichten/welke-middelbare-school-kies-jij Dammertjes en Nieuwsbrieven Wed, 25 Mar 2020 12:56:59 +0100 Zit jouw zoon of dochter in groep 7 of 8? Dan komt de middelbare schoolkeus eraan. Je weet misschien nu nog niet precies welk advies jouw kind zal krijgen, maar kennismaken is al het begin van de voorbereiding. Alberdingk Thijm Scholen heeft zes middelbare scholen in Hilversum en Laren van vmbo tot en met gymnasium, van beroepsgericht tot tweetalig. In het filmpje maak je kennis met alle schoolleiders. Bekijk de websites en bezoek de open dagen, daar haal je de meeste informatie uit en kun je goed de sfeer proeven. De open dagen en voorlichtingsavonden van de scholen van Alberdingk Thijm gaan in principe gewoon door tenzij er andere covid-19 maatregelen worden aangekondigd. De opzet zal wellicht iets anders zijn op sommige scholen.

Bekijk video ]]>
Ervaringen met afstandsonderwijs https://www.jozefndb.nl//rss-feed-berichten/ervaringen-met-afstandsonderwijs https://www.jozefndb.nl//rss-feed-berichten/ervaringen-met-afstandsonderwijs Dammertjes en Nieuwsbrieven Wed, 25 Mar 2020 12:56:59 +0100 Na een half jaar afstandsonderwijs is er zowel in het voortgezet onderwijs, als in het primair onderwijs uitgebreid geëvalueerd. Wat werkt wel, wat werkt minder en welke lessen kunnen we hieruit trekken voor de toekomst. Hierbij vind je een samenvatting van het onderzoek op de scholen van Alberdingk Thijm met daarin een aantal hele mooie voorbeelden en bruikbare conclusies.

Download document

Deze heerlijke taart heeft het team van de Jozefschool gekregen van ouders. Ze willen ons complimenteren met de wijze waarop wij het thuisonderwijs regelen. 

 

]]>